Informatika
Info IT blog
Blog
subota, prosinac 5, 2009
Antivirusna zaštitaInternet je medij putem kojeg se brzo šire informacije, ali i virusi koji mogu ugroziti sigurnost korisnika ili pak nanjeti štetu njegovom računalu. Korisnici koji često skidaju preko otvorenih torrenta, ali i onih privatnih su često izloženi datotekama koje su zaražene virusima koji im nanose veliku štetu, kao i korisnici koji računalo koriste za surfanje internetom i posječivanjem nesigurnih web stranica.

Na raznim forumima vidio sam kako ljudi često pitaju koji antivirusni program je najbolji za njihova računala. Antiviruse koje ću navesti su testirana neko vrijeme i pokazalo se da je računalo sigurno i nije bilo nikakvih znakova zaraze od razno raznih gamadi.

Sljedeći antivirusi su dobri jer se redovito ažuriraju i pokazali su se odličnim za današne prijetnje preko interneta. Više antivirusnih programa nije dobro imati na računalu jer to je zapravo kao i da nemate antivirusni program. Dobra kombinacija antivirusa je Avira i Comodo Firewall ili Avast  i Comodo Firewall. Dakako uz to bi još dodao i Malwarebytes' Anti-Malware. Svi navedeni antivirusi su besplatni i možete ih nabaviti putem ovih linkova ili jednostavno upišete u Google nazive ovih programe, te ćete dobiti download linkove zadnjih izdanih verzija.

Dodatak koji bi još dodao na ovo je i WOT Add Ons za Mozillu koji će spriječiti otvaranje zaraženih Internet stranica.

infoitblog @ 12:22 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
Google
IT vijesti
Nema zapisa.
Brojač posjeta
7946
 
Index.hr
Nema zapisa.